Produktiv vid datan och roligt med Mathias Fredriksson

Jag trivs i Östersund, smärtan i hälfan till trots. Det är perfekt att bo i Idas systers lägenhet bara 500 meter från skidstadion. Dagarna är sig lika. Jag går upp, jobbar vid datorn, sticker ut och tränar en timme, jobbar med datorn, sticker ut och tränar en timme till och jobbar vid datorn till klockan kl. 22.00. Då är det Sportnytt, sedan läser jag några sidor i en bok innan jag somnar på soffan. Hittills har Åsas bebis Alfons inte hållit mig vaken, tack Affe! Just nu har jag tre stora journalistuppdrag pågående och två av dom går i rasande takt framåt!

På grund av hälen blir det mest stakning, roddmaskin och gym, totalt ca 2 timmar per dag. Idag åkte jag en halvtimme med Mathias Fredriksson. Jag skrattar nästan hela tiden när jag åker med honom. Han lindar inte in orden direkt och man får höra massvis med roliga saker om allt möjligt. Jag unnar verkligen den trevliga Mathias all framgång och förhoppningsvis blir denna sista säsong riktigt bra.

Jag funderar på att sammanställa en citatlista från Mathias någon dag, det kommer att bli en kioskvältare!

Mora-Nisse har alltid gillat curling. Han avskyr golf.

Mora-Nisse har alltid gillat curling. Han avskyr golf.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Produktiv vid datan och roligt med Mathias Fredriksson

  1. Snart H35 Palmer skriver:

    Citatlistor e världsklass ser fram emot många..bjarne andersson,Westman,t magnusson,colting,minatti o framför allt Ferry..lycka till i helgen

Kommentarer är stängda.