Optimal vintercykel

Mattias Nilsson val av cykel att ha på vintern är väl sådär klokt: single speed, 23 mm smala däck, inga lampor, inga skärmar och bockastyre. Dessutom hade den ett lufttryck på 8 bar innan jag släppte ut typ hälften.

Mattias Nilssons val av cykel att ha på vintern är intressant: singlespeed, 23 mm smala däck, bockstyre, inga lampor och inga skärmar. Dessutom hade den ett lufttryck på 8 bar innan jag släppte ut typ hälften.

Åsa har sagt att jag kan använda Mattias cykel här uppe i Östersund. Eftersom jag är halvt invalid och inte kan gå någonstans med min onda häl så är det räddningen för att komma till skidstadion, ICA-butiken och Golds Gym. Förhoppningsvis godkänner även Mattias att jag lånar hojen, jag lovar att vårda den väl och pussa ramen efter varje åk.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Skidor, Styrka, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.