Söndag, inte lördag

Jag avstår dagens FIS-tävlingar i Östersund. 15 km klassisk masstart i Scandic Cup (Sverigecupen) står på programmet och jag skulle gärna varit med. Men hälen är inte helt bra än, igår blev den dock mycket bättre och jag är inte längre rädd för att något hårt är trasigt.

Men att köra idag blir lite tajt. Dessutom är två tävlingar på två dagar för mycket och klassiskt innebär också lite spring/saxning på Östersunds tuffa banor. Det skulle bli en för stor påfrestning. Trist, men jag ska försöka att ge allt i morgon istället. Idag ska jag stå med reservstavar och heja fram mina klubbkompisar Emil, Linus, Andreas och Samuel. Lycka till pajkar!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.