Elektrisk julklapp

Men 2,5 år gamla Acer har blivit just gammal. Grafikkortet bråkar, den hänger sig lätt, den kan inte spela HD och den startar om sig i tid och otid. I onsdags blev jag förbannad, skrek några könsord, tackade budgetdatorn för en fin tid tillsammans (typ asmånga timmar om dagen sju dagar i veckan året runt) och trampade in på MacHuset i Borås.

Jag växte upp med PowerMac, Performa, Mac SE och första generationens iMac, så jag har alltid haft stora känslor för Apple. Men med tanke på prisskillnaden har jag länge varit otrogen och skedat med Windows i många år. Nu är tiden över och jag har i några dagar suttit och knappat på en Macbook Pro med en i7-processor. Det känns bra i hjärtat. Datorn behövde jag. Vad jag däremot inte behövde, men väldigt gärna ville ha, var en Apple TV. Det fick bli min julklapp till mig själv.

Det frös under idag. På rullskidorna.

Det frös under idag. På rullskidorna.

Rullskids- och styrkeinstruktör
Det kändes extra skönt just idag, då jag hade en grupp från IFK Helsingborgs skidsektion på besök i Borås. Vi körde rullskidsteknik, samt styrkeövningar på rullskidor och på gymmet. Och självklart SkiErg. Det kändes härligt att kunna spela upp videofilmerna av deras teknik på datorn utan att den hängde sig. Det var för övrigt en mycket trevlig eftermiddag och jag tror och hoppas att alla fyra lärde sig mycket och fick inspiration.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.