Jag ska erkänna något

Från 4 december och drygt en månad framåt hade jag problem med en öm häl som begränsade mig i min träning. Det gjorde ont att diagonala och det gjorde ont att åka skejt. Det blev mycket stakträning. Nu är smärtan borta.

Jag har tidigare sagt att skadan uppkom då jag hoppade ned från scenen i samband med SM i bardips, som avgjordes vid Luciapokalen i Göteborg. Det är också helt sant. Men jag ska erkänna att jag hoppade lite uppåt också så flygturen blev ganska lång. Dumt och omoget, men publiken gillade det.

Mobilvideon nedan klipps irononiskt nog precis i ansatsen. Så för den som vill se hur det kan se ut sekunderna innan en månadslång skada är det bara att spola fram till sista sekunden i den 1:32 min långa filmen.

Jag blev 11 av 37 i tävlingen efter att ha gjort 33 godkända (och 4 underkända) djupa bar-dips.

 

Här är en annan video från tillfället som Olle hittade på YouTube.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Styrka, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag ska erkänna något

  1. Sara skriver:

    hhaaaaaahahhaaaaa david och jag älskar sista sekunden av filmen! 🙂 D säger ” strongt att köra tills tiden tog slut”

Kommentarer är stängda.