Sjuk igen – vafan

Jaha, då har man blivit sjuk igen. Det här är ju helt otroligt. Jag har till och med haft ont i huvudet i veckan, vilket har aldrig har annars. För några år sedan började jag dricka kaffe, och när jag inte drack kaffe en dag förra året fick jag huvudvärk. Det var ganska en ny känsla då.

Men nu jag jag alltså lyckats med att missa två tävlingar pga sjukdom i år. Först Kindmästerskapen strax innan Vasaloppet, och nu idag Tranemoloppet. Fan. Hela Sverige verkar i och för sig sjuka i vinter. Träningen känns egentligen inte viktig nu, men i nästa vecka hade jag gärna kommit igång med diagonalträningen och skejtingen inför stafett-SM och femmils-SM i Torsby/Långberget 31 mars – 1 april.

Lars Suther före Stanislav Rezac i Vasaloppet 2010

Lars Suther före Stanislav Rezac i Vasaloppet 2010

När katterna är borta…
Ida är i Skåne i helgen, så jag hade min chans igår kväll att leva loppan. Men febern satte stopp för dessa planer. Istället satt Mora-Nisse och jag framför teven och kollade på Vasaloppet via SVT Play. Mora-Nisse hejade på Lars Suther. Nu på morgonen fortsatte vi att kolla. Efter en natt då jag ägnade mer tid att ligga och svettas än att sova gav jag upp klockan 05.30. Då gick jag upp, tog en dusch, åt frukost. På P1 hördes fortfarande vågornas brus.

Mina favoritsysselsättning när Ida är borta är för övrigt att sova på soffan och äta mat direkt ur kastrullen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Sjuk igen – vafan

 1. Henrik skriver:

  Inte helt överraskande, kanske. Du var kanske inte helt frisk i söndags heller?

  Bra blogg du har. Den är intressant, lättsam och du uttrycker dig ofta på ett sätt som tilltalar mig.

  🙂

 2. Jesper Andersson skriver:

  Krya på dig!

 3. Erik Wickström skriver:

  Tacktack! Nej, jag var kanske inte riktigt 100 % frisk i Vasan.

Kommentarer är stängda.