Klassikermagasinet ute nu

Nu har klassikermagasinet kommit i ut i butikerna och i näthandeln. Jag var redaktör för den 25 sidor långa delen om Vasaloppet/Engelbrektsloppet. Det var ett kul jobb som jag gjorde i december och januari, med Mattias Björklund som projektledare. Framförallt var det roligt att bli tillfrågad.

Klassikermagasinet är ett inspirerande uppslagsverk på 116 sidor, skrivna av redaktionerna på Runners World, Kadens och Vasalöparen. Klassikermagasinet inspirerar och vägleder motionärer på alla nivåer för att genomföra något av de stora motionsevenemangen, som ingår i En Svensk Klassiker, eller rent av vill bli En Svensk Klassiker själv!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Löpning, Simning, Skidor, Styrka, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.