Träningsdagbok vecka 11 – 1 timme 48 minuter i Borås

Måndag 12 mars: Sjuk. Lätt febrig och huvudvärk.
Tisdag 13 mars: Sjuk. Lätt febrig och huvudvärk.
Onsdag 14 mars: 43 min tävlingshjul F med Olle Häggdahl i fikatempo, bl a Sjömarken.
Torsdag 15 mars: Sjuk. Huvudvärk.
Fredag 16 mars: Sjuk. Huvudvärk.
Lördag 17 mars: 28 min mycket lugn löpning med Mårten Larsson.
Söndag 18 mars: 38 min mycket lugnt rullskidor K 2:or med Martin Josefsson i Viared.

Totalt 1 h 48 min bara lugnt (A1).

Kommentarer: Vad händer? Huvudvärk har jag ju aldrig. Körde i onsdags, men skulle nog väntat lite till. Nu på söndagen känns det bättre. Men skönt i a f att ha tagit beslutet att avsluta säsongen. Det blev två veckor med totalt 2 timmars träning. Det är bra vila för kropp och själ. Nu känner jag mig seg och tjock och är redan sugen på att stegra träningen. I slutet av april hoppas jag kunna göra den första 20 h-veckan. 29 april blir det Landsjön Runt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Träningsdagbok vecka 11 – 1 timme 48 minuter i Borås

 1. Löwet skriver:

  Snart dags för soptippsintervaller igen har dock inte dammat av mina rullskidor ännu

 2. Erik Wickström skriver:

  Det var tisdagar kl. 17.30 förra året. Dags att starta redan nästa vecka kanske. I alla fall för dig som är halvnorsk och inte har lagt ned skidsäsongen 🙂

 3. Löwet skriver:

  Ja nästa tisdag (27/2) kan vi säga preliminärt, men om det är möjligt kanske vi kan sikta på en annan vardag än tisdagar i framtiden då jag kommer att vara uppbunden from maj-okt just på tisdagskvällar?

 4. Pierre skriver:

  Jag körde förbi där i helgen och det är ganska grusigt i delar av backen.pågår något slagas arbete precis innan branten med dumpers som kör ut skit på vägen.Men det är nog åkbart.

 5. Erik Wickström skriver:

  Skike 🙂

Kommentarer är stängda.