Tillbaks till Hestrastugan, med mustasch

Det var mustaschtema, men med mina fjun var jag tvungen att måla lite

Det var mustaschtema, men med mina fjun var jag tvungen att måla lite

I lördags hade Josefin och Martin kombinerat 25- och 30 årskalas. Det blev en fantastiskt rolig fest med ca 70 gäster och jag kom inte hem förrän klockan fyra på morgonen (kl. 05.00 sommartid). Jag går och lägger mig efter tolv typ en gång i månaden, så det är väl ett gott betyg för en riktigt bra tillställning.

Jag höll ett kort tal för Martin då jag svettades floder av nervositet och spelade sedan upp en liten film. Det var ett gäng videosnuttar och bilder från när Josefin åkte TjejVasan och Martin friade efteråt. Jag har sett det hur många gånger som helst men jag blir lika rörd varje gång.

Det hela ägde rum i Hestrastugan, min klubbstuga hela ungdoms- och juniortiden för både orientering och skidåkning. Och jodå, bilder på både pappa Ulf och mamma Lena hängde på väggen eftersom de åkt 10 st Vasalopp i Hestra IFs färger.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Löpning, Mat och dryck, Träning och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.