StaffanStaven blir bolag

Mora Nisse och Staffan Larsson och jag i Mora.

Mora Nisse fick träffa sin idol Staffan Larsson i vintras. Av de ännu aktiva Mora-åkarna gillar han Lars Suther.

Staffan Larsson ringde igår. Han är trevlig. Vi pratade om lite allt möjligt och han råkade avslöja att han kommer att springa halvmaran Göteborgsvarvet i maj. Så håll utkik, han kanske stakar runt, man vet aldrig. Han berättade också att StaffanStaven (som jag använder mycket) hade sålts i ungefär 100 st exemplar och nu bildar de bolag. Vuxet. Staffan bjöd in mig till pressträff i Skellefteå, men han hade full förståelse när jag vänligt och bestämt tackade nej till den långresan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.