Vasaloppslägret i Torsby fullbokat!

Återigen har mitt Vasaloppsläger i Torsbytunneln (7-9 september) blivit fullbokat med 20 st platser. Den här gången redan i maj, alltså 4 månader i förväg. Jättekul att intresset är så stort! Johan Martinsson och jag lovar att göra allt för att ni som är anmälda ska få den bästa teknikträningen, personlig feedback och dessutom ha trevligt och roligt!

Det kändes trist att säga nej till de som försökte anmäla sig igår, men jag tycker att ca 10 personer per instruktör är max för att kunna ge alla individuella tekniktips under en helg. Hellre kvalitet än kvantitet!

Läger, endagarsträffar och 12 månaders personlig träning
För dig som inte hann anmäla dig: Kanske blir det ett nytt läger, eventuellt ett barmarksläger med fokus på teknik på rullskidor i Borås i höst. Håll utkik! Det finns också möjlighet för klubbar, arbetsplatser och kompisgäng att “hyra mig” en dag. Läs mer här.

Kanske är du sugen på ett individuellt träningsupplägg för Vasaloppet. Det bästa sättet att få något som ser och lyssnar på dig och som ger dig en spark i baken när det behövs. Du kommer inte att ångra dig, alla mina adepter har gjort enorma framsteg och det är härligt att se hur kunskap, inspiration och vägledning kan göra så stor skillnad!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vasaloppslägret i Torsby fullbokat!

  1. Pierre skriver:

    Ajdå

Kommentarer är stängda.