Posture Performance mot framåtroterande axlar

Posture Performance framifrån

Posture Performance framifrån. Och nej, det är inte mina pattar

För ett par veckor sedan fick jag hemskickat ett lite annorlunda produkttest: “Posture“, för att få tillbaka mina framåtroterande axlar (som jag även jobbar med på Pilatesträningen). Så här skriver Posture på sin hemsida:

Även många vältränade människor är snedbelastade mellan fram- och baksida på grund av för ensidig träning. Posture Performance hjälper kroppen att hitta rätt vid såväl statisk belastning under långa dagar framför datorn som vid fysiskt ansträngande idrotter med krav på god hållning. Den ger också bekväm stretch av bröstmuskulaturen efter träning. Mer skonsam belastning och bättre hållning bidrar till djupare andning och hjälper dig att orka mer samtidigt som du tränar muskelgrupperna som ligger bakom snygg hållning.

Posture Performance

Jag kan inte annat än att hålla med. Det funkar faktiskt ganska bra. Jag har på den ett par timmar per dag blir tydligt påmind om hållning, som enkelt glöms bort med mycket tid framför datan. Köp den för 395 riksdaler här.

Jag vet att det finns fler skidåkare som liksom jag har en grottmänniskolik hållning. Men jag har sedan ett halvår tillbaka tagit till alla medel för att få bukt med problemen. Posture är ett av stegen på vägen. Pilatesträning och egen styrketräning för ryggen är två andra.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rehab, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Posture Performance mot framåtroterande axlar

  1. Ousa skriver:

    Intressant, kan nog va skönt att ha dagar man bär massa tungt och tappar allt som har med hållning att göra. 🙂

Kommentarer är stängda.