Hjärnfonden Sverigecykling

Team Alriksson GoGreen

Team Alriksson GoGreen

Stefan Palm och jag donerade 300 kr var till Hjärnfonden och hakade på Jonas Colting och Pasi Salonens etapp från Borås till Skövde (de cyklar genom Sverige). Men vi vek av efter att ha tagit banvallen till Ulricehamn och till slut landade vår runda på 3 timmar. Det var kul att hänga med då bland annat delar av Team Alriksson GoGreen var med, i tillägg till Clas Björling (svenskt rekord på ironmandistansen) och riksstekaren Tobias Pettersson (snabbast upp från vattnet i Kalmar 2010).

Stefan Palm

Stefan Palm

Punkapaus

Punkapaus

Stefan Palm och jag borrade på rätt bra längst fram och på tillbakavägen fortsatte han att powerdistansa. Jag var rätt mör i benen då vi började spurta och göra backryck sista kvarten. Men kul var det, och korta byxor i solsken var det!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.