Stark med pilates

Andningen rätt i lungan vid Borås Pilatescenter

Andningen rätt i lungan vid Borås Pilatescenter

Jag har gått hos Katja Larsson på Borås Pilatescenter i några månader nu. Det är jäkligt bra. Måste bara förmedla den gratisreklamen. Jag känner mig mer rörlig och allmänt starkare i mina stabiliserande muskler. Till och med maxstyrkan går bättre nu när de djupa musklerna får vara med.

Vare sig det handlar om personlig träning eller gruppträning tror jag många Vasaloppsgubbar och -tjejer kan dra nytta av det här. Att ha någon som säger ifrån när man fuskar med utförandet av övningarna är jäkligt värdefullt! Katja är ju alltid Katja, men det finns säkert pilatesträningscentra i hela Sverige. Googla och finn ett sätt att stärka din kropp!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i hälsa, Styrka och märktes , , . Bokmärk permalänken.