Tekniklektion rullskidor

Johan Kanto och jag. Foto: Ivan Hedlund.

Johan Kanto och jag. Foto: Ivan Hedlund.

I torsdags hade jag två trevliga götlaborgare på besök för en tekniklektion i skejt. Jag trivs väldigt bra med att ge privatlektioner, man får så himla mycket tillbaka! Att se skidåkare förbättra sin teknik avsevärt bara genom att få lite tips och instruktioner under en timme ger verkligen en kick.

Johan och Ivan var otroligt lättlärda och de satte växel 3 och 4 nästan direkt, trots att de varken skejtat på snö eller asfalt tidigare. 2:an däremot lämnade till en början “en hel del övrigt att önska”, men i slutet av lektionen satt den hyfsat på både höger och vänster för båda två. RIKTIGT IMPONERANDE. Se upp för dessa killar i vinter!

De har även anlitat mig som personlig Vasaloppscoach för ett år, så i mars gäller det att se upp! Om de slutar att klättra, spela golf och annat trams kommer dessa talanger att bli riktigt bra. På 100 m SkiErg ligger de redan före mig…

Foto: Ivan Hedlund.

Lycka är att åka rullskidor, både i solsken och regn. Foto: Ivan Hedlund.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tekniklektion rullskidor

  1. Vågar man gissa på att blogguppehållet beror på att 2 blivit 3? 🙂

Kommentarer är stängda.