Björn Andersson vann Mitt i Borås Triathlon

Så här såg Björns T2 ut (växling mellan cykel och löpning) på Sandwalls plats i Borås. Andreas Lindén låg 2:a, men sprang fel och blev 4:a. Han blev väldigt arg och hojtade invektiv så blommorna i stadsparken fick hålla för öronen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Björn Andersson vann Mitt i Borås Triathlon

 1. Thomas skriver:

  Är Lindén matematiker också? 🙂

 2. Fredrik skriver:

  Patenterade Boråsvädret som gällde ser jag… Och inVektiv heter det va? Och om det inte handlade om glåpord och förolämpningar mot någon särskild individ så får du nog byta ut ordet helt.

  • Erik Wickström skriver:

   Felstavningen var en pinsam miss som nu är åtgärdad. Däremot visste jag faktiskt inte att glåporden behövde vara så riktade, men det såg jag nu när jag kollade upp ordet närmare. Att man kan ”hojta invektiv” lärde jag mig faktiskt från Mark Levengoods sommarprogram förra året.

Kommentarer är stängda.