SM-veckan 2014 till Borås

SM-veckan kommer att hållas i Borås någon gång under sommaren 2014. Denna fantastiska nyhet att Sveriges (enligt mig) bästa idrottsstad får den här chansen gick att läsa i Borås Tidning i går.

Än så länge är det bara klart med simningen och lag-SM i friidrott, men nu börjar arbetet för Riksidrottsförbundet och SVT att jaga andra grenar. Vanligtvis brukar obskyra event som SM i modellflyg, SM i biathle, SM i discathlon och SM i flugfiske dyka upp. Jag själv kommer att satsa på en formtopp i modellflyg, eventuellt mixedklassen.

Vore skoj om rullskids-SM hamnar i Borås 2014. Obs: Detta var en tydlig passning till skidförbundet, om ni skulle vara intresserade av att visa upp sporten i TV någon gång…

Kommer rullskids-SM, cykel-SM, triathlon-SM och duathlon-SM hit blir det är jäkligt rolig och intensiv tävlingsvecka för min del!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på SM-veckan 2014 till Borås

  1. Linnéa Runhage skriver:

    Borås har blivit ett Cheerleading mekka. Har hållt i SM i cheer i jag vet inte hur många år på raken nu. 🙂 Obskyrt event eller inte kanske går att diskutera, men tyckte det vare en liten kul notis. Älskar din blogg föressten! Och jag blir så glad för att du är så glad på alla bilder 😀
    Ha det bra!
    Linnéa

Kommentarer är stängda.