Hejdå Torsby – mot Adam Steen

Nu lämnar jag älskade Torsby och Valbergsängen efter fem dagar. Trots dålig träning och en djävulsk massa stress och jobb och så trivs Mora-Nisse och jag alltid bra här. Märkligt.

Adam Steen såg lite sliten ut när Ida fångade honom på bild i Eldris i årets Vasalopp

Adam Steen såg lite sliten ut när Ida fångade honom på bild i Eldris i årets Vasalopp

Jag ska snart sätta mig i den franska finessen och köra till Falun och sova hos Adam Steen, som även han är bloggmissbrukare. I morgon tar jag sedan tåget till Stockholm över dagen för att intervjua en person för Vasalöparen, det kommer att bli cover storyn. Det är alltid kul! Och Luca Mara ska som vanligt fota. Sävliga, underbara Luca. Vem personen vi ska göra reportaget på säger jag inte, men jag kan avslöja att det är en hen.

På fredagskvällen kör jag sedan till Sälen och springer VasaStafetten på lördag. Sent på lördag kväll kommer jag hem till mina två älskade flickor som jag då inte kommer att ha sett på åtta dagar (om man räknar bort alla bilder på MMS). Det kommer att bli powerpussande och gullande och en natts sömn innan jag på söndag åker till Landskrona för en instruktörsdag.

På söndag kväll kommer jag hem på riktigt och jag längtar så inihelvete. Dock blir nästa vecka också tuff…Men någon gång vänder det!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Hejdå Torsby – mot Adam Steen

  1. Joakim Gustafsson skriver:

    Jag har tänkt att det skall vända typ varje dag i snart nio år men det gör det aldrig.

Kommentarer är stängda.