Fotograf Magnus och jag i Rena

Fotograf Magnus Östh och jag på bild. Kikkan Randall och Jessica Diggins på bild på bilden. Han fotoade dom i Oslo i förmiddags. Själv gjorde jag också "spännande grejer" i Norge i förmiddags, mer om det någon annan gång.

Fotograf Magnus Östh och jag på bild. Kikkan Randall och Jessica Diggins på bild på bilden. Han fotade dom i Oslo i förmiddags. Själv gjorde jag också “spännande grejer” i Norge i förmiddags, mer om det någon annan gång.

Fotograf Magnus Östh och jag sitter på en traditionsenlig jobbmiddag. Denna gång på ett hotell i Rena (tyvärr vet vi inte var vi ska bo natten till tävlingen än…). Han behandlar bilder och jag skriver på engelska för Swix Ski Classics. Jag tycker presskonferensen gick bra, men det finns naturligtvis massvis med saker att förbättra. Det var kul att få prata med Jørgen Aukland för första gången sedan han vann Vasan, jag träffade honom aldrig efter loppet. Jørgen är alltid trevlig, på glatt humör och skojar mycket. Verkligen inte kaxig. Kul också att Lukas Bauer gör comeback i långloppen. Efter presskonferensen frågade han mig om jag skulle staka på lördag, precis som i Jizerska. Nej, jag stakar inte Birken, Jizerska var tillräckligt jobbigt i sträv, iskall nysnö. En som stakar Birken är naturligvis Jørgen Aukland. Läs en krönika här av någon som inte gillar dagens skidåkning med för mycket stakning.

I morgon ska vi göra några intervjuer i Skramstadsaetra. Jag känner mig varken i bra form eller pepp på att tävla, men det är alltid kul att andas långlopp en helg. Ett stort problem för mig som skidåkare är att jag gillar mitt jobb för mycket. Jag trivs bland annat väldigt bra med fotograf Magnus.

Birkebeinerrennet banprofil, eller løypeprofil som norrmännen säger. Tuffast i hela Swix Ski Classics, Jizerska är näst tuffast.

Birkebeinerrennets banprofil, eller løypeprofil som norrmännen säger. Tuffast i hela Swix Ski Classics, Jizerska är näst tuffast.

Bilderna nedan är tagna av Magnus Östh på presskonferensen idag.

Jørgen Aukland och Seraina Boner leder Swix Ski Classics

Jørgen Aukland och Seraina Boner leder Swix Ski Classics

Team Xtra Personell. Susanne Nyström hade målat naglarna gröna.

Team Xtra Personell. Susanne Nyström hade målat naglarna gröna.

Jag bakom mikrofon och datamaskin

Jag bakom mikrofon och datamaskin

Joar Thele blev nummer 50 i Vasaloppet. 19 år. JVM-guld i kajak. 88 i testvärde. Aldrig åkt rullskidor. Lägg namnet på minne.

Joar Thele blev nummer 50 i Vasaloppet. 19 år. JVM-guld i kajak. 88 i testvärde. Aldrig åkt rullskidor. Lägg namnet på minne.

Bauer, Djupvik, Boner, Hansson, Bjerke i Team Coop

Bauer, Djupvik, Boner, Hansson och Bjerke i Team Coop

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fotograf Magnus och jag i Rena

  1. Lars Bern skriver:

    Spännande med Joar Thele. Kör han på blanke ski?

Kommentarer är stängda.