Ingen Birken för mig

Fischer rullskidsko på Birkens mässa. Jag som trodde att det bara var Alpina som hade en sommarsko.

Fischers rullskidskor på Birkens mässa. Gula ser det ut som.Jag som trodde att det bara var Alpina som hade en sommarsko.

Min sargade kropp mår inte bra. Idag har jag dessutom inte känt mig frisk. Det blir inget Birkebeinerrennet för mig i morgon. Det känns naturligtvis supersurt. Trots knackig form så tror jag att jag skulle ha kunnat presterat riktigt bra på den tuffa banan. Långa diagonalbackar brukar passa mig som handsken. Nu får jag försöka bli frisk innan Årefjällsloppet, som blir säsongens sista tävling. Efter det ska jag vila, vila, vila, cykla, cykla och cykla i april. Allt för att avlasta överkroppen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Ingen Birken för mig

  1. Marcus skriver:

    Trist!

  2. björn_h skriver:

    Krya på dig hoppas kroppen känns bättre och du kan trappa ner på smärtstillande mvh björn

  3. Nils skriver:

    Hej Erik kul att du är igång med bloggen igen, angående Fischers sommarsko vet du om denna kommer komma i butik?

Kommentarer är stängda.