Madshus Redline, Per Löwendahl, Z, tak och Adidas

Det är oklart huruvida Z sket ned sig i samband med att han spände sig för den här bilden, som förmodligen hans sambo Carola har tagit. Tröjan är i vilket fall jäkligt häftig!

Det är oklart huruvida Z sket ned sig i samband med att han spände sig för den här bilden, som förmodligen hans sambo Carola har tagit. Tröjan är i vilket fall jäkligt häftig!

 1. Mattias “Z” Carlzon har äntligen fått hem sin specialdesignade rullskidtröja, med vilken han kommer bli snyggast i klungan med. Se upp för den på stakloppen i höst.
 2. Martin Josefsson har sedan flytten till deras hus (eller palats rättare sagt) 27 april förra året ägnat ungefär tiden mellan kl 17 och 22 varje dag till att fixa på huset. Han är både noggrannare och duktigare än de flesta med snickar- och målarbrallorna på.
  För närvarande byter han tak på sitt garage. Huset som Josefin och han bor i är ritat av en känd arkitekt i Borås där inget är lämnat åt slumpen. Bland annat är takpannorna glaserade, så när Martin lägger om taket på garaget så ska det minsann vara glaserade takpannor där med, trots att det kostar femdubbelt mot vanliga pannor. Självklart gör detta ont för en smålänning, så Martin har tagit in inte mindre än åtta offerter.
  Igår åkte var vi där för lite “riktig” träning. Martin och jag bar upp sammanlagt 768 glaserade takpannor (två pallar) på taket, medan Ida, Astrid och Josefin tittade på bröllopsdekorationer och -buketter. Visst är det härligt med könsroller! Tur att jag är pappaledig och Ida jobbar tisdagar och onsdagar så ingen tror att vi lever som förr!
 3. Tobias Magnusson tappade försmädligt sin fotpod till sin Adidasklocka igår. Hjälp honom att hitta den, se nedan.
 4. Per Löwendahl är faktiskt en av de jag tränar mest rullskidor med. Per bor i Göteborg, men jobbar lyckligtvis i Borås. Vi brukar köra rullskidsintervaller vid kl 07.00 eller 16.30 ibland. Igår blev det 8 st 3 min skejtintervaller på 3:or i Tullenbacken. Formen är fortsatt god. Bra puls och ingen seghet/stumhet. Jag är glad jag har Per, trevligt sällskap och bra sparring. Han är en Norge-wannabe och ordentligt påläst om resultat, skidåkare och utrustning, alltså en helt vanlig nörd. Nästa omgång med Per blir på torsdag, klassiska backintervaller med 4:or.
 5. På en amerikansk blogg finns det att läsa ett MYCKET INITIERAT inlägg om skidan Madshus Redline. Kunskapen bakom den texten är imponerande. Bland annat förklaras varför Madshus kan producera skidor med så jämn kvalitet. Överhuvudtaget en väldigt matig och välskriven text.
Hjälp Tobias Magnusson

Hjälp Tobias Magnusson

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Madshus Redline, Per Löwendahl, Z, tak och Adidas

 1. Z skriver:

  Förmodligen en av dom fräschaste bilderna på denna fantastiska blogg,,,vänta bara tills min hjälm och matchande Oakleys dyker upp och lite solbränna på det 😉 Då blir det att se fotochenick ut.

Kommentarer är stängda.