Norrøna Bitihorn aero100 Jacket

Norrøna Bitihorn aero100 Jacket

Norrøna Bitihorn aero100 Jacket

bild 1 Min fru Ida har blivit bloggerska. I alla fall för ett par inlägg. Hon ska testa träningsjackan Norrøna Bitihorn aero100 Jacket och tog tre mobilbilder framför spegeln i sann modebloggaranda. Sedan gav hon sig ut på sin standardrunda runt Byttorpssjön, 5 km i 6.30 min/km-fart. Jackan funkade enligt rapport mycket bra och hon återkommer med recension efter 5-10 pass.

Så här står det i produktbeskrivningen:

bild 2Bitihorn aero100 Jacket – fjäderlätt jacka för högintensiv träning (herr och dam)
Färger: Herr – Too Blue, Bamboo Green, Cool Black. Dam – Ice Blue, Too Blue och Violet.
Vikt: 99 gram
Ca pris: 1399 SEK
99 gram njutning i Norrönas populära jacka för intensiv aktivitet. God andningsförmåga och ett bra skydd mot vind och vatten. Packad i sin egen ficka tar jackan inte tar mer plats än en tennisboll i ryggsäcken.

bild 3

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.