Norrøna Fjørå Shorts

Norrøna Fjørå Shorts

Norrøna Fjørå Shorts

Det är inte bara Ida som testar ett färgglatt Norrønaplagg. Jag själv kommer under våren att surfa runt i ett par långa kortbyxor (härlig oxymoron) med modellnamnet Fjørå Shorts.  Recension kommer. Så här står det i produktbeskrivningen:

Fjørå Shorts – tekniska shorts för hårda cykelturer och aktivt vardagsliv (herr)
Färger: Too Blue, Phantom/caviar och Norröna Green
Vikt: 459 gr.
Ca pris: 1299 SEK
Extremt slitstarka softshellshorts med behagliga stretchpaneler för god rörelseförmåga samt förstärkta knäpartier för lång hållbarhet. Tack vare dragkedjor längst låren kan du öppna upp till meshfodret för extra ventilation under varma sommardagar. Den justerbara midjan gör det enkelt att få perfekt passform.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.