Dagens 3

  1. Martin Eckervad

   Martin Eckervad

   Jag fick en flaska med sportdrycken Oshee när jag gick i mål efter Stockholms Brantaste. Det märket hade jag aldrig hört talas om tidigare och som den prylnörd jag är begav jag mig självklart ut på Google och hittade deras hemsida. Det verkar komma från Polen och texterna är väl inte exakt översatta till idiomatiskt svenska. Eller vad sägs om denna mening när de skriver om sig själva: “Som förespråkare av moderna trender, vill vi samarbeta med Er kring ny kvalité och alltid erbjuda nya idéer vars bara fantasin kan sätta gränser.”

  2. Lagtempo har funnits länge inom cykelsporten. Även på rullskids-VM har man tidigare haft lagtempotävlingar. Kanske har t o m Björn Andersson och Tobias Westman guld? På längdskidor är väl skidskyttets “patrull” det närmsta man kommer. Men nu blir det en lagtempotävling i Norge till vintern:
   Foreløpig program 2013 – Beitstølen Skimaraton Weekend desember, 2013:
   Lørdag: Beitstølen Skimaraton, 30 km, klassisk
   Søndag: Beitostølen Langtempo (Team Time Trial), 5 km, klassisk
  3. Nu finns en video på hur banan för Jönköping Open Rollerski ser ut. Tävlingen avgörs i klassisk stil 10 augusti. Tävlingsledaren och megaeldsjälen Martin Eckervad har för övrigt blivit assisterande förbundskapten för rullskidslandslaget. Grattis kompis!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rehab, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.