Borås SwimRun löpsträckan

Jonas Colting flankerad av sin bensinslukande bil och Peter Karlsson

Jonas Colting flankerad av sin bensinslukande bil och Peter Karlsson. På Almenäs parkering.

Jonas Colting, Peter Karlsson (f ö tävlingsledare för BUM 50 miles) och jag sprang Borås SwimRuns löpsträcka förra veckan. Eftersom banan består av växelvis löpning och simning sprang vi inte exakt som det blir på tävlingen, men vi drog runt Öresjö på 28 km där där det mesta tillhörde tävlingsbanan. Löpsträckan på Borås Swimrun är planerad till 26 km.

Banan är asfin! Många små stigar och för mig blev det nästan enbart nya marker. Jag har inte sprungit runt Öresjö innan, men jag trodde inte det skulle gå att göra med så lite asfalt. Jonas har gjort ett imponerande jobb med att hitta vackra, rejält kuperade (ett par stigningar på 100 höjdmeter) stigar och fina utsiktsplatser. Ibland så blixtrar han till.

För mig blev det längsta löpturen på år och dar, men benen lever fortfarande. Här är detaljer från Garmin Forerunner 620, som är den klockan jag använder för tillfället. För övrigt riktigt nöjd med den!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Borås SwimRun löpsträckan

  1. Emil skriver:

    Tack för en trevlig blogg! Alltid lika roligt att läsa ett av dina inlägg innan man slumrar till om kvällarna.

    En liten rättelse bara; Tror inte att Coltings bil slukar särskilt mycket bensin, snarare diesel. 🙂

Kommentarsfältet är stängt.