50 nyanser av löpning

En av mina absoluta favoritskribenter, Kenneth Gysing, har givit ut en bok med namn ”50 nyanser av löpning”. Gysing springer lopp runt om i världen och skriver om sina upplevelser i Runners World, där han även har en krönika. Få skribenter kan på ett så skickligt sätt väva in humor, självdistans och kunskap i läsvärda texter.

Jag har tidigare skrivit om Gysing i ett blogginlägg, och när han ville ha en puff på bokens baksida frågade han om han fick ta ett citat av mig. Och det fick han. Det känns stort att få med ”Kenneth Gysing blir man glad av”. Dessutom är hans omslagsbild lustigt nog samma som jag valde i mitt blogginlägg förra året.

50 nyanser av löpning, ny bok av Kenneth Gysing

50 nyanser av löpning, ny bok av Kenneth Gysing

Visst blir man glad av Kenneth Gysing

Visst blir man glad av Kenneth Gysing

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.