Bilder Rådarullen

Axel Bergsten kör med skidor från 90-talet på vinter, så jag var inte förvånad över att se honom på dessa rullskidor igår. Samma Swedski som Dan Sundström och jag hade som våra första rullskidor ca 1995.

Axel Bergsten kör med skidor från 90-talet på vintern, så jag var inte förvånad över att se honom på dessa rullskidor igår (dock andra hjul). Samma Swedski som Dan Sundström och jag hade som våra första rullskidor ca 1995. En viss anakronism uppstår när det ligger ett par Lillsport Legend Gold bredvid.

Jag hade bara med mig på mobilkameran på Rådarullen, så bilderna är inte så top notchiga. Men det syns i alla fall att det var soligt i Lidköping igår!

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.