Karl-Johan Westberg och Maria Nordström

Karl-Johan Westberg och Maria Nordström. Kalle kommer från Hillared, ca 10 km Aplared där Ida och jag har stuga, så vi tränar ibland på sommaren. Kalle kör för Borås SK och Maria är klubbkompis med mig i Ulricehamns IF.

Karl-Johan Westberg och Maria Nordström vid macken i Aplared. Kalle kör för Borås SK och Maria är klubbkompis med mig i Ulricehamns IF.

Kalle Westberg, som bland annat fick åka världscup i Lahtis i vintras, kommer från Hillared som ligger nära Borås. Från hans föräldrar är det ca 10 km till Aplared där Ida och jag har stuga, så vi tränar ibland ihop när han är hemma på sommaren.

Igår blev det lite olika typer av stakintervaller, totalt 35-40 min intervalltid. Jag hade ett par nya Proski-3:or och han ett par välanvända Swenor-3:or, så hans rullade lite bättre. Men på platten hade jag nog inte hängt med ändå, där var han ruskigt stark. Uppför fick Kalle dock kämpa mer för att bli av med mig. Vi avslutade passet med tre stycken intervaller i Ropperedsbacken, där jag drog den första på 3,59 min, han drog den andra på 3,52 min och sedan ställde han av mig med 6 s (efter att jag dragit första 2/3) på sista då jag hade 3,52 min.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.