Fortfarande sjuk

Ida och Linnéa kämpade väl under en timmes tid, men blev brutalt avställda av Tobias som satsa hård i nedförsbackarna.

Ida och Linnéa kämpade väl under en timmes tid vid Hestrastugan i Ekås utanför Borås, men blev brutalt avställda av Tobias som satsade hård i nedförsbackarna.

Jag är inte frisk än och förra veckans träningsdos stannade på 30 min lugn åkning. Idag eller i morgon hoppas jag kunna åka en timme lugnt för att sedan kunna träna mig i något så när form till på söndag, då min näst viktigaste tävling denna säsong avgörs: Västgötaloppet i Ulricehamn. Apropå Ulricehamn så vann min klubbkompis Hanna Falk SM-guld i sprint igår medan Martin Gotting skrällvann Ulricehamnsloppet samma dag efter att ha spurtat ner evighetsmaskinen Peo Svahn. Stort grattis till er båda! Jag vill också gratulera Hestra IF:s Johanna Sundström, som jag tidigare hjälpt med träningen, till segern bland damerna.

I helgen var det istället Ida som fick slipa på sin form inför HalvVasan. I lördags åkte hon på Hestra (inte Hestra i Småland) tillsammans med våra vänner Linnéa och Tobias, medan jag gick jämte en skidåkande Astrid med Maj i bärstol på ryggen. I söndags var det ett liknande upplägg, fast istället på natursnö i Nordtorp utanför Sandared.

Det är alltid härligt att komma ut i skidspåret och det är en uppskattad familjeaktivitet från alla håll. Ida råkade t o m i ett svagt ögonblick säga att “Längdskidåkning är helt fantastiskt”. De orden kunde hon nog inte drömma om att uttala sommaren 2003 då vi blev ett par.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.