Skidkväll 9 februari i Borås

Jag hade avslutning med Skanska-gruppen på skidskolan igår. Ett härlig gäng som jag haft i januari och februari. Även igår var det glada miner...

Avslutningen med Skanskas skidgrupp förra året.

Skidintresset är glädjande nog superstort i Sverige och inte minst i Borås. Jag har ordnat skidkurser på Borås skidstadion sedan 2010 och har de senaste åren haft 3-4 grupper med tio stycken i varje. I år valde jag för första gången att inte leda någon grupp själv, utan har istället hyrt in Catharina Ramhult, som med bravur håller i tre grupper.

Alla grupperna blev snabbt fulla och det blev även en väntelista, särskilt för nybörjargruppen. För de som inte kom med bestämde jag därför igår att ha en komprimerad men innehållsrik skidkurs på måndag kväll. Det är ett liknande upplägg som jag brukar köra med företag, vilket brukar vara mycket uppskattat.

Det är redan sex som anmält sig, men det finns fortfarande fyra platser kvar. Ta chansen du också!

Vi träffas i nya vallaboden på skidstadion och upplägget ser ut så här måndag 9 februari:
17.30: Vallagenomgång och vallahjälp för de som behöver. Jag har med valla som räcker till alla.
18.00: Skidlektion där vi går igenom de olika åksätten, gör teknik- och balansövningar, samt tränar spårbyten och andra nyttiga färdigheter för skidåkning. Individuell feedback på tekniken åt alla.
20.00: Dusch eller 15 min fri åkning medan jag förbereder filmerna.
20.15: Filmvisning. Vi tittar på er teknik som jag filmat under skidåkningen och jag ger individuell feedback åt alla. Under tiden bjuds det på kaffe, te, frukt och ostmackor.
20.45: Föreläsning om träning, prylar, förberedelser inför lopp mm.
Avslut ca 21.30. Jag är kvar till 22.00 om någon har fler frågor.
Pris: 700 kr
Max deltagarantal: 10 st.
Målgrupp: Nybörjare samt de som inte åkt så mycket och/eller känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.