Var är regnet?

Storm jacket och pants från Colour Wear

Storm jacket och pants från Colour Wear

Solen lyser alltid i Borås (i stort sett) och senaste tiden har det precis som i övriga landet varit extra soligt. Ida är dock sugen på regn igen för att kunna använda sitt nya regnställ från Colour Wear som hon är mycket nöjd med. Överhuvudtaget gillar vi de sportiga men även urbana kläderna från det märket, kanske delvis för att grundaren kommer från Danmark och åker Vasaloppet. Mer exotiskt blir det nästan inte. Enda nackdelen är stavningen på colour. Jag gillar inte de brittiska “u:en” i colour, labour, honour, behaviour etc utan föredrar de amerikanska stavningarna color, labor, honor och behavior.

Träningsmässigt har jag en lugn period, men tränade ändå 5 timmar förra veckan. Det var dock lugna timmar, endast 3.08 min hårt. Dessa minuter var i samband med en intervall (inte tokmaxning) uppför Halensbacken under en löptur med Anton Krupicka-kopian Olle Häggdahl, som springer i splitshorts och bar över så länge det är plusgrader. Olle höll på att testa en vätskeryggsäck för Vasalöparen (han skrev oväntat bra också, recension kommer i nästa nummer) och så fort jag tryckte på gaspedalen i roten av backen flög han. Känns betryggande att fortfarande hålla honom på avstånd. Olle är dock ingen pojk längre, utan pappa till nyfödda Ellen.

I övrigt testade jag lite racer, styrka (första gången sedan i februari tror jag), grusvägscykling och 20 min rullskidor (premiär) förra veckan. Jag brukar vara väldigt försiktig i skarvarna mellan säsongerna för att undvik skador så det blir många lugna 45 min-pass i början.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Var är regnet?

  1. Hex Lord Malacrass skriver:

    Vad är det för fina trädskor?!

Kommentarer är stängda.