Intervjun i Maratonpodden ute nu

Maratonpodden nr 60 med Erik Wickström

Maratonpodden nr 60 med Erik Wickström

Lyssna här på senaste avsnittet av en av mina absoluta favoritpoddar. Känns kanonkul att vara med och Petra Månström gör ett grymt bra jobb. I intervjun pratar jag bl a om varför det är roligare att persa på testlopp än att vinna tävlingar, hur jag ser på kombinationen föräldraskap/företagande/idrottande, mina framtida 24h-planer och en massa andra grejer, samt ger lite träningstips för personer med begränsad träningstid.

Petra Månström och jag efter intervjun i Maratonpodden som gjordes i 19 maj i Stockholm, innan jag gav en föreläsning på Swedbank.

Petra Månström och jag efter intervjun i Maratonpodden som gjordes i 19 maj i Stockholm, innan jag gav en föreläsning på Swedbank.

Jag har vara med i några poddar och vid de två senaste intervjuerna har jag tyckt att det har gått lite sådär. Men när jag lyssnade på den här igår när jag grävde upp småstubbar åt min mor tyckte jag det blev mycket bättre än vad jag upplevde det i studion. Så även om jag kanske skulle ha formulerat mig annorlunda på vissa ställen och lagt till en del grejer är jag jättenöjd med intervjun.

Det lite stort att få vara med i den här podden då jag lyssnat på ganska många avsnitt tidigare. Övriga som varit med är idel storheter som Kjell-Erik Ståhl, Helena Ekholm, Marcus Hellner, Anna Haag/Emil Jönsson, Evy Palm, Jonas Buud, Mustafa Muhammed etc.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Intervjun i Maratonpodden ute nu

 1. Therese Eriksson skriver:

  Tack för ett bra avsnitt! Fick bli sällskap i bilen till Norge tidigare i veckan! 🙂 Perfekt!

 2. Therese Eriksson skriver:

  Jag har kört mkt pod i sommar, både i bilen och när jag målat (i timmar) i stugan. Tips på fler bra träningspoddar mottages tacksamt 😃

  • Erik Wickström skriver:

   Ska försöka lägga upp det. Så länge kan jag tipsa om Unika människor med Jojje Borssén. Han är duktig på att intervjua. Jag lyssnade senast på Per Elofsson och det var intressanta grejer han sade.

   • Therese skriver:

    Kul!! Ska genast kolla in denna! Elofsson är ju en gammal favorit så den kan man ju inte missa 😃

Kommentarer är stängda.