Andra upplagan av skidboken snart slut

Min bok Längdskidåkning för dig, med en DVD på ca 2 timmar, gavs ut hösten 2013. Den säljs/har sålts bl a på förlaget Runners Worlds hemsida, Adlibris, Bokus, Swesport, Rullskidcenter, Skistart, Huselius skidsport, Torsby Ski Tunnel, Ski&Run, Alewalds, Enklaresport, STF Grövelsjön Fjällstation och Ramundberget Alpina.

Längdskidåkning för dig på Alewalds

Längdskidåkning för dig på Alewalds. Signeringskvällar i olika sportbutiker där man får träffa härliga motionärer är alltid roligt.

Jag själv har köpt in 50 st böcker i taget av förlaget (Runers World) för att sälja vid föreläsningar, läger, lektioner, hemma för de som tittar förbi Borås etc.

Efter föreläsningen i Vårgårda sålde jag slut på mitt lager och när jag kontaktade Runners World för att beställa 50 st nya böcker fick jag svaret att jag nu får de sista böckerna. De fanns 60-70 st böcker kvar, varav ett gäng utan DVD och ett gäng som var lite kantstötta. Jag köpte alla.

Så ska man få tag på boken nu är bästa tipset ovan nämnda sportbutiker/skiddestinationer, alternativt direkt av mig på plats i Borås eller genom postgång. Kanske någon som är sugen på att ge bort den i julklapp? Det brukar vara en del beställningar innan tomten kommer.

Omslag boken Längdskidåkning för dig

Omslag boken Längdskidåkning för dig

Inget nytryck
Det här är andra upplagan på boken och det ser inte ut som det kommer att bli en tredje upplaga. Jag skrev medvetet vissa avsnitt ganska ”icke-tidlöst” om samtida elitåkare och motionär på ”I love ski”.Vissa referenser och bilder är också aktuella för tiden. Det var ett medvetet val att skriva boken så den skulle kännas färsk. Nu efter tre år är det delar av boken som skulle uppdateras.

Istället för att bara uppdatera boken har vi bestämt att istället på sikt göra en helt ny produkt riktad mot längdåkning. För mig känns det också viktigt att skriva något nytt så även de som redan har boken har något göttigt att se fram emot.

Men först ska jag se till att få ut min nya bok om konditionsträning. Den är färdigskriven och väntar på formgivning. Jag är obeskrivligt sugen på att få ut den. Det har varit enormt mycket arbete med den och det har varit jobbigt på flera plan att det dragit ut på tiden. Nu fetlängtar jag till att den ska komma ut, så jag också kan bygga mina förläsningar kring det konceptet. Tyvärr kan jag inte lova utgivning innan jul, men det är inte omöjligt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Skidor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.