Häftig löpkväll i Sjömarken

Den första av tre löparkvällar inför Sjömarksloppet. Kallt, men kvällssoligt.

Den första av tre löparkvällar inför Sjömarksloppet. Kallt, men kvällssoligt.

Älskade vara dem som hoppar

Älskade vara dem som hoppar jämfota

Förra året hade Sjömarksloppet (10 km den 7 maj i år) några löpkvällar i egen regi, med knapert deltagande. I år har de tagit in tre “externa aktörer”, varav jag var en av dem. Tidigare år har det bara kommit några stycken deltagare, så jag tänkte att det kanske skulle komma tio stycken igår, typ fem “vanliga” samt några tappra bloggläsare. Det kom 40!!!

Vi höll till i kanten av övre fotbollsplanen och tränade löpteknik, löpskolning, spänst etc. Från kl 18-19. Det kändes som taggade deltagare som gav bra gensvar. En riktigt höjdare. Jag var helt fylld med energi resten av kvällen.

Sjömarkens idrottsgård ligger ca 3 km där vi bor så jag hann precis med att äta (och denna gång även laga) den wickströmska middagen som serveras kl 17.30 varje vardag, innan det var dags att cykla iväg. Bra med grejer på nära håll.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.