Stakteknik i Torsby Ski Tunnel

Jag har slagit på stort och investerat en fin kompaktkamera med namn Sony RX100 V. Jag har inte superkoll på den produktgruppen, men jag fick bra tips från Love Ljungström.

Med CCC1000 i Torsby Ski Tunnel

Med CCC1000 i Torsby Ski Tunnel

Kompaktkamera kan kännas lite retro när de flesta antingen fotar med mobilen eller en systemkamera, men jag ville ha en bra (bättre än mobilen) och smidig kamera att filma med vid tekniklektioner. Jag ville också ha en smidig kamera som är enkel att ha med sig som tar bättre stillbilder än en mobilkamera.

Den nya kameran filmar i 4K (kanske lite overkill) och jag tycker kvaliteten är bättre än iPhone 7. Nedan två filmer på mig när jag stakar. Först lite långsammare, sedan typ max. Jag tycker tekniken funkar helt ok.

Att få till tekniken i hög fart är det många som lyckas med. Att åka effektivt i Vasaloppsfart, som jag anser är den viktigaste hastigheten för många, är svårare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stakteknik i Torsby Ski Tunnel

  1. Per Lenndin skriver:

    Precis vad jag behövde efter helgen. Kul att studera!

    Per Lenndin

Kommentarer är stängda.