Pannlampigt i Hammarbybacken

Härliga skidgångskämpar med pannlampa i Hammarbybacken igår

Härliga skidgångskämpar med pannlampa i Hammarbybacken igår

Jag kom en halvtimme tidigare för att reka lite. Fin utsikt från Hammarbybacken även denna dag.

Jag kom en halvtimme tidigare för att reka lite. Fin utsikt från Hammarbybacken även denna dag.

Det blev en fin träningskväll i Hammarbybacken igår. Jag höll i ett skidgångspass på 2 timmar för drygt 15 deltagare. Det var mysigt med alla pannlampor.

Vi tog oss upp för hela slalombacken en gång så fort vi kunde. Start vid nedersta liftstolpen och sedan stigen längst till vänster i backen som ligger längst till vänster nerifrån sätt. För mig tog det 3.01 min. Under pistolhot hade jag nog kunnat fixa under 3 min, men jag tog i alla fall i så jag hade prologhosta (torrhosta) resterande delen av passet.

Även om jag inte direkt tränade själv förutom 3 min-insatsen så fick jag rört på mig en del vilket var nyttigt då träningsdagboken inte direkt är proppfull för tillfället.

Helena Kullberg (tidigare Persson) och jag satt på samma tåg. Helena är ett år yngre än mig och vi känner sedan ungdomen genom skidåkningen. Ännu en av många boråsare som varit på flykt i storstäder och kommit tillbaks då det varit dags att bilda familj och leta hus.

Helena Kullberg (tidigare Persson) och jag satt på samma tåg norrut. Helena är ett år yngre än mig och vi känner sedan ungdomen genom skidåkningen. Hon är en av många boråsare som varit på flykt i storstäder och kommit tillbaks då det varit dags att bilda familj och leta hus.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.