Skidpremiär i Borås

Astrid och Maj har gått på balett på Hemgården i Borås på måndagar hela hösten. Igår var det avslutning. Härligt att se ett halvdussin 3-5-åringar ha en lärarledd show på 40 min!

Astrid och mitt spår på gräsmattan igår. Det ska inte hänga på ljuset (1500 lumen).

Astrid och mitt spår på gräsmattan igår. Det ska inte hänga på ljuset (1500 lumen).

Vi har kl 17.30 som en ganska helig middagstid hemma hos familjen Wickström. Men när Astrid kom hem efter baletten kvart över fem ville hon inte äta. Hon gick istället ner i källaren och hämtade sina skidor och stavar och tog själv på sig alla kläderna (vilket inte är en självklarhet). Jag fick hjälpa henne på med skidorna och så åkte vi på gräsmattan i en halvtimme innan maten.

Snart skidspår i Borås?
Lite motvilligt gick hon in och ville sedan ut igen direkt efter middag. Så vi gav oss ut igen med pannlampor och fortsatte att åka på vårt egenspårade spår och lekte rollekar.

Det vore löjligt att säga att något annat än att jag tycker det är jättekul att Astrid gillar att åka skidor på det här lekfulla och glädjefyllda sättet.

Snökanonerna är igång på Borås tre konstsnöanläggningar: Borås skidstadion, Hestra IF och Borås GIF. Hoppas de hinner få ihop ett spår innan mildvädret!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.