Träningsprogram för Vasaloppet och mycket mer – Wickström Coaching

Efter mycket jobb kan vi idag äntligen presentera Wickström Coaching, vilket känns jättespännande och väldigt roligt! Hoppas många av er härliga bloggläsare anmäler er och blir en del av gemenskapen. Mot ert bästa Vasalopp 2019!

Wickström Coaching – ny coachingtjänst för alla skidåkare

Författaren, instruktören, coachen och skidåkaren Erik Wickström satsar nu på att hjälpa ännu fler att förbättra sig i skidspåret genom tjänsten Wickström Coaching. Oavsett om du satsar på Tjejvasan, Vasaloppet, Nordenskiöldsloppet eller att få en allmänt bättre skidupplevelse så är det här något för dig!Skidlektion kompisgäng från Göteborg.

Wickström Coaching omfattar träningsprogram var fjärde vecka, instruktionsfilmer, poddar inför varje träningsperiod, artiklar, fina erbjudanden och rabatter från partners, frågor och svar samt möjlighet att åka på gemensamt läger för alla adepter. Allt till priset av 699 kr per månad.

– Jag har länge velat nå ut till fler med min coachning. Mina platser för personliga träningsprogram blir slutsålda varje år sedan lång tid tillbaka, så därför ville jag skapa en tjänst som alla kan hänga med på. Upplägget är unikt. Ingen har tagit detta omfattande grepp inom längdskidåkningen tidigare. På wickstromcoaching.com kommer våra adepter genom ett login få bästa möjliga service och hjälp. De kommer även att kunna peppa varandra och ställa frågor i vår gemensamma Facebook-grupp, som även den kommer att ge inspiration och motivation från personer som också följer programmen.

Motionären i fokus
Det finns förmodligen ingen som har en bättre helhetsbild än Erik på längdskidåkning för motionärer. Han har vanliga nybörjare och motionärer som utgångspunkt istället för att försöka översätta ett elittänk till motionsnivå, en filosofi som gjort hans tidigare coachingtjänster otroligt populära.

Jojje Borssén kommer inte röra coachingen, men han fixar med filmning, hemsida och nödvändig adminstration. Det känns oerhört inspirerande att jobba ihop och fokusera på sina bästa områden.

Jojje Borssén kommer inte röra coachingen, men han fixar med filmning, hemsida och nödvändig adminstration. Det känns oerhört inspirerande att jobba ihop och fokusera på sina bästa områden.

Vid sin sida har han producenten Jojje Borssén som sedan tre år tillbaka driver Colting Borssén Coaching, vilket bygger på samma fundament fast inom triathlon. Jojje skapade receptet för den framgångsrika och moderna coachingtjänsten tillsammans med den välkända triathleten Jonas Colting. De har under åren coachat över 350 personer.

– Jag tycker det är jättekul att Erik vill satsa på sin coaching och göra den tillgänglig för fler. Vi vet att den moderna Klassikermotionären eller Vasaloppsåkaren vill ha mer av det bästa och det kan Erik med sin kunskap erbjuda i filmer, poddar, artiklar, bilder, sociala kanaler osv. Med wickstromcoaching.com syr han ihop säcken och erbjuder marknadens bästa och mest omfattande produkt.

Start 2 april
Wickström Coaching startar redan 2 april, men du kan hoppa på träningen när du vill inför dina mål nästa skidsäsong. Det finns nio träningsgrupper att välja mellan för olika lopp och olika ambitioner i sin satsning. Utgångspunkten är hur mycket tid du har att träna.

Redan idag kan du anmäla dig till den nya tjänsten. Fram till 15 mars kan du teckna sig för 16 veckor men bara betala för 12. Priset är 699 kr för 4 veckor och du betalar för tre månader åt gången.

Träningsprogram för Vasaloppet och mycket mer - Wickström Coaching

Träningsprogram för Vasaloppet och mycket mer – Wickström Coaching

Läs mer om tjänsten och anmäl dig här:
https://wickstromcoaching.com

Lyssna på ett 23 min långt podavsnitt om hur tjänsten fungerar här:
https://wickstromcoaching.com/2018/02/20/podd-har-presenterar-vi-wickstrom-coaching/

Wickström Coaching på Facebook:
https://www.facebook.com/wickstromcoaching

Wickström Coaching på Instagram:
https://www.instagram.com/wickstromcoaching/

Se en film om tjänsten här:
https://www.youtube.com/watch?v=oZqre_sYrAo

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Träningsprogram för Vasaloppet och mycket mer – Wickström Coaching

  1. loveljungstrom skriver:

    Snyggt!!!

Kommentarer är stängda.