Lugn löpning med Tobias Magnusson

Det är "restaurangvecka" i Borås med bra priser runtom i stan. Vi passade på att äta på Gastronomi Elva med Jakob Dahlbeck och Regina Johansson. Trevligt! Jag inte inte minnas sist vi var ute och åt utan barn. Ägaren/kyparen Johan Tyrén hade åkt Öppet Spår några gånger så han gav Jakob sina bästa tips.

Det är ”restaurangvecka” i Borås med bra priser runtom i stan. Vi passade på att äta på Gastronomi Elva med Jakob Dahlbeck och Regina Johansson. Trevligt! Jag kan inte minnas sist vi var ute och åt utan barn. Ägaren/kyparen Johan Tyrén hade åkt Öppet Spår några gånger så han gav Jakob sina bästa tips.

Jag sprang 35 min med Tobias Magnusson på lunchen idag. Runtom i Sjömarken. Inför varje vinter tänker jag att jag ska underhålla löpningen genom att springa 30 min i veckan, men det brukar gå åt skogen.

Denna vinter har jag inte heller lyckats, men från och med direkt efter Vasaloppet ska jag prioritera det hårt. Allt för att lättare kunna öka löpträningen i april när vårkänslorna flödar!

Tack för den fina responsen på lanseringen av Wickström Coaching. Jag kommer berätta mer om tjänsten i kommande inlägg och jag tycker som sagt det är ett toppenupplägg för skidmotionärer på alla nivåer.

Så ska jag knega på lite till och sedan förhoppningsvis åka med barnen till något av Borås tio natursnöspår innan middagen. I helgen kommer Idas syster Erika med barn, så det ser ut som att jag inte kommer att åka DM i Borås lör-sön.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning. Bokmärk permalänken.