Nu på Instagram

Följ mig gärna på Instragram @erik_wickstroom

Följ mig gärna på Instragram @erik_wickstroom

Nu finns jag på Instragram. Du hittar mig på @erik_wickstroom

Häng även med på Wickström Coachings Instagramkonto @wickstromcoaching

Häng även med på Wickström Coachings Instagramkonto @wickstromcoaching

Jag har vägrat Instragram hittills, men med tanke på att typ ALLA finns där kände jag att det var dags. Dels för mitt höga nöjes skull, dels för att nå ut med mina budskap.

Även om fler känner till mig nu och att jag får fler, bättre och mer inspirerande uppdrag, så ökar inte längre bloggen i läsarantal. Så är det för i stort sett alla bloggare. Många lägger även ner sina bloggar till förmån för andra kanaler. Men det kommer inte jag göra.

Målet med Instragram och bloggen är att ha olika grejer i de olika kanalerna. En ”the story” från ett lopp skulle t ex kanske bli svår att få plats med på Instagram. Hoppas just du går in och följer kontot på Instagram och även fortsätter läsa bloggen!

Även vår tjänst Wickström Coaching, där redan anmälningarna börjar komma in (jättekul!), har ett Instagram-konto: @wickstromcoaching Där kan du se info om coachingen samt en hel del annat när vi drar igång med träningsprogrammen 2 april. Haka gärna på och anmäl dig här.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu på Instagram

  1. Erik skriver:

    Vore kul att höra hur du funderar med skidor/valla inför vasan på Söndag!? Behövs ens pulver? Törs man rilla?

    • Erik Wickström skriver:

      Med stabila tvåsiffriga minusgrader och natursnö lär LF4 utan pulver gå fint även för den kräsne. Det har jag kört Skinnarloppet på en gång. Rilla kan man alltid göra.

Kommentarer är stängda.