Nyhetsbrev, Vasaloppsläger i Grövelsjön, Wickström Coaching etc

Nu finns en liten länk i högerspalten här på bloggen om att du kan anmäla dig till nyhetsbrevet. DU KAN ÄVEN GÖRA DET HÄR. Det kommer att komma max sex gånger per år med info om kurser, läger, coachning etc.

Nyhetsbrevet som gick ut idag finns att läsa här.

Det innehöll ungefär detta:

 1. Träningsprogram för Vasaloppet och mycket mer - Wickström CoachingKanonstart för Wickström Coaching 
  Hejsan i värmen!
  2 april drog träningsprogrammen för Wickström Coaching igång och min kollega Jojje Borssén och jag hade inte alls räknat med ett sådant otroligt bra gensvar. Jätteroligt att så många hoppade och framförallt kul att deltagarna verkar så peppade och motiverade. Det är full fart i vår slutna Facebook-grupp där det läggs upp pass och diskuteras träning varje dag 😀
  Wickström Coaching kommer framöver bli det namn jag använder för övriga kurser, läger etc och inte enbart för onlinecoachningen.
  I det här nyhetsbrevet kan du även läsa om det populära Vasaloppsläger i Grövelsjön som är öppet för alla samt om hur vi hanterar personuppgifter. Inbjudan för vinterns skidkurser i Borås är inte klara än.
  Ha det toppen och lycka till med träningen!
  Med vänlig hälsning, Erik Wickström (nu även på Instagram, @erik_wickstroom)Wickström Coaching omfattar träningsprogram var fjärde vecka, instruktionsfilmer, poddar inför varje träningsperiod, artiklar, fina erbjudanden och rabatter från partners, frågor och svar samt möjlighet att åka på gemensamt läger för alla adepter. Allt till priset av 699 kr per fyraveckorsperiod. Det går att hoppa på när som helst under våren, sommaren och hösten. Nästa träningsperiod startar mån 28 maj.
 2. Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

  Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

  Vasaloppsläger i Grövelsjön 24-27 jan 2019
  Nu går det att anmäla sig till världens bästaste Vasaloppsläger! Det här lägret är min absoluta favorit och utvärderingarna har varit överväldigande. Deltagarna verkar uppskatta upplägget och flera är återkommande. Ska ni åka på ett läger i vinter så ska det självklart vara detta!

  STF Grövelsjön Fjällstation bjuder tillsammans med skidinstruktören, författaren och föreläsaren Erik Wickström in till ett Vasaloppsläger riktat till dig som vill vässa formen inför kommande Vasalopp. Praktik och teori blandas i form av härliga träningspass och inspirerande föredrag. Med dina nyvunna kunskaper kan du på hemmaplan fortsätta vägen till den bästa skidsäsongen. Lägret har varit fullt alla tre tidigare år så vänta inte för länge med din anmälan.

  Pris: Från 4 690 kr.
  Anmäl dig och mer info: www.vasaloppslager.se

 3. Uppdaterad integritetspolicy
  Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 har vi på Wickström Coaching uppdaterat vår integritetspolicy. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och vi vill vara transparenta i hur vi använder dem. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy som mer utförligt förklarar vilken information vi samlar in och hur vi använder den. Du kan läsa dokumentet här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.