Hemma själv dag 4

Rullskidlektion på Viared i Borås med Fredrik Svensson från Hylte

Rullskidlektion på Viared i Borås med Fredrik Svensson från Hylte

Efter träningen igår tyckte jag att jag jobbade på bra. Annars har jag upplevt att det varit en omställning att gå från (nästan) ledig till att jobba. Jag hade även i rullskidlektion på morgonen, den andra denna veckan. Det var kul att hjälpa till och det kändes som vi kom en bra bit på väg i benarbetet. Jag vill ju inte att man typ bara ska staka på rullskidor om man ska åka med fästvalla på vintern.

Gustav Törnqvist

Gustav Törnqvist

På eftermiddagen kom Henrik Granström från CCC1000 med fru och fyra barn på besök. De fick fika och sedan testa linan och SkiErg.

Pingisstryk av Gustav
Jag hade även en övernattningsgäst, ingen mindre än min skidgymnasiekompis Gustav Törnqvist (tidigare Gustav Laggren). Kul att prata gamla minnen!

Gustav var en stor talang som junior, men slet oerhört mycket med sjukdomar. Vi minns det ungefär som att Gustav tränade 4-5 gånger per år och körde en tävling per år och då slog oss alla.

Efter flera segrar vid pingisbordet fick jag stryk av Gustav med 21-15. Backhandreturerna funkade inte alls. Fick inte ner Gustavs toppade bollar. Grannarna Markus och Martin var också över och mot dem känner jag i alla fall att jag har kontroll vid pingisbordet.

Gustav Törnqvist tillhör den gamla skolan, men han vågade ändå testa SkiErg för första gången

Gustav Törnqvist tillhör den gamla skolan, men han vågade ändå testa SkiErg för första gången

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.