Bilder Kretsloppet 2018

Här några bilder från när jag kutade Kretsloppet i lördags.

Kretsloppet starten 2018 milloppet. Jag i grönt. Foto: Christer Falk.

Kretsloppet starten 2018 milloppet. Jag till vänster mellan Anders Grahl (röd-vit-randig) och Jakob Böhm (solbrillor). Foto: Christer Falk.

Jag i grönt, Simon Grenlöv i blått och Ove Nilsson i solbrillor och 2XU calfs. Foto: Sari Tiainen.

Jag i grönt, Simon Grenlöv i blått och Ove Nilsson i solbrillor och 2XU calfs. Efter ca 3 km. Foto: Sari Tiainen.

Jag spurtar mot mål på Kretsloppets upplopp 2018. Foto: Christer Falk.

Jag spurtar mot mål på Kretsloppets upplopp 2018. Foto: Christer Falk.

Jag till vänster i publiken med mobil. Jag jobbar lite för Kretsloppet och där filmade jag första starten på 400 m (där också Astrid och Maj sprang) för att lägga ut på Kretsloppets Instastory. Foto: Sari Tiainen.

Jag till vänster i publiken med mobil. Jag jobbar lite för Kretsloppet och här filmade jag första starten på 400 m (där också Astrid och Maj sprang) för att lägga ut på Kretsloppets Instastory. Foto: Sari Tiainen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bilder Kretsloppet 2018

  1. Juha Mieto skriver:

    Damspö då m a o…?

Kommentarer är stängda.