Bilder Kretsloppet av Love Ljungström

Jag fick de här bilderna av Love Ljungström efter Kretsloppet i lördags.

Efter cirka 3 km mellan Simon Grenlöv och Ove Nilsson. Ove överraskade med 36.44 min medan Doktor Grenlöv kroknade och landade på 38.28 min.

Efter cirka 3 km mellan Simon Grenlöv och Ove Nilsson. Ove överraskade med 36.44 min medan Doktor Grenlöv kroknade och landade på 38.28 min.

Simon, Ove och jag efter ca 3 km. Strax därefter tappade Simon.

Simon, Ove och jag efter ca 3 km. Strax därefter tappade Simon.

Robert Malmgren och jag efter målgång i Kretsloppet 2018. Robban hade 37.31 min. Mina gröna löparkläder är från boråsaren Peter Häggströms märke YMR Track Club. Splitshorts och linne är alltid rätt i löpning.

Robert Malmgren och jag efter målgång i Kretsloppet 2018. Robban hade 37.31 min. Mina gröna löparkläder är från boråsaren Peter Häggströms märke YMR Track Club. Splitshorts och linne är alltid rätt i löpning.

Kretsloppet 2018

Kretsloppet 2018

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.