Rullskidintervaller på Kransmossen idag

I måndags var det fotbollsavslutning. Barnen mot föräldrarna. Jag letade fram benskydden och strumporna som jag själv hade när jag spelade i Sjömarkens IF förr i tiden. Fotbollsskorna är däremot äldre. Pappas gamla tror jag. Det står "Made in West Germany" i dem. Alltså från 1989 eller äldre.

I måndags var det fotbollsavslutning. Barnen mot föräldrarna. Jag letade fram benskydden och strumporna som jag själv hade när jag spelade i Sjömarkens IF förr i tiden. Fotbollsskorna är däremot äldre. Pappas gamla tror jag. Det står “Made in West Germany” i dem. Alltså från 1989 eller äldre. Ska också sägas att jag var den enda föräldern med fotbollsutrustning. Men jag ursäktar mig mig att jag tänker att det blir roligare för barnen än om jag hade spelat i jeans.

Vi bor bara en halv kilometer från Sjömarkenskolan, men den byggs om nu så istället får Astrid gå i förskoleklass i Sandred, knappt 3,5 km bort. Det är var kallt att cykla igår. Första minusgraderna är ofta en chock.

Vi bor bara en halv kilometer från Sjömarkenskolan, men den byggs om nu så istället får Astrid och de andra Sjömarkenbarnen gå i förskoleklass i Sandared, knappt 3,5 km bort. Det är var kallt att cykla igår. Första minusgraderna är ofta en chock.

Plötsligt händer det. Idag ska jag träna med andra på eftermiddagen/kvällen när det vanligtvis är middagstid eller aktiviteter för barnen.

Vi är ett härligt gäng i Borås som åker skidor. Och det är flera elitledsåkare och led 1-åkare. De kör en hel del ihop efter jobbet, men ofta kring kl 17.30, vilket är en värdelös tid för mig som småbarnsförälder. Då äter vi antingen middag ihop eller så har barnen aktiviteter.

Men idag är det inga aktiviteter för barnen och jag väljer helt enkelt bort den gemensamma middagen för att få lite sparring på rullskidintervaller. Det blir på Kransmossen kl 17.30.

Senast var 29 maj. Då körde Rickard Bergengren, Simon Grenlöv, Martin Damm och jag ett kul, trevligt och knallhårt pass ut mot Kråkered.

Idag ser det ut att bli samma laguppställning plus Magnus Sjöbjer. Z är inte träningsbar för tillfället. Jakob Böhm dyker eventuellt upp också, vi får se.

Jag kör med Chariot så jag kan ta hem Astrids cykel

Jag kör med Chariot så jag kan ta hem Astrids cykel när jag cyklar tillbaka på morgonen

Fint på Viaredssjön mellan Sjömarken och Sandared igår

Fint på Viaredssjön mellan Sjömarken och Sandared igår

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.