Träningsprogram för Vasaloppet

Nu har äntligen anmälan öppnat för Wickström Coaching för nästa säsong! Hoppas just du hänger med på resan för bättre och roligare träning. Och räkna med massvis med motivation och inspiration under hela året!

Succéår för Wickström Coaching

Erik Wickström startade Wickström Coaching tillsammans med Jojje Borssén under våren 2018 med målet skapa ny typ av coaching i Sverige. Det gick långt över förväntan och nu har anmälan öppnat för nästa år.

Wickström Coaching läger Orsa

Wickström Coaching läger Orsa

Adepterna i Wickström Coaching har tolv olika träningsprogram att välja mellan, beroende på träningsmängd, lopp och ambition. De har också tillgång till timtals med instruktionsfilmer samt artiklar om träning, utrustning och vallning. Utöver det är det en värdefull gemenskap med läger, kläder och en sluten Facebook-grupp för inspiration, pepp och motivation. Och det finns gott om rabatter från partners.

Målet var 50 adepter första året och inför Vasaloppets vintervecka står inte mindre än 80 adepter på startlinjen i de olika loppen. Allt från led 1-åkare till led 10-åkare. Premiäråret för Wickström Coaching blev ett succéår! 

Wickström Coaching läger Orsa

– Jag är superglad att jag så många ville vara med på upplägget. Jag älskar att hålla skidkurser och skriva träningsprogram. Det har varit en otrolig kick att se att så många har gjort så stora förbättringar. Känslan av ett sammanhang har nästan varit det bästa. Det är roligt att se deltagarna lära känna och peppa varandra, säger Erik Wickström. 

Wickström Coaching satsar vidare på ännu ett bra år och förstärker erbjudandet med fler träffar. Lägret i Orsa i november var populärt så nu blir det även träffar i Borås på våren och i Stockholm på hösten. Dessutom mer instruktionsfilmer, fler artiklar att ta del av för adepterna och givetvis finslipade träningsprogram. 

Wickström Coaching läger Orsa. Teknikträning. Skidlektion. Instruktör.

– Nytt för i år är träningsprogrammen för Stafettvasan. Jag har haft många företag som kört skidkurser inför Stafettvasan och de har visat sig vara intresserade av att erbjuda sina anställda träningsprogram, säger Erik Wickström.

Från 14 februari till 31 mars kan du anmäla dig för nästa säsong och få sexton veckor till priset av tolv. Träningsprogrammen startar 1 april. 

Detta ingår i Wickström Coaching

 • Träningsprogram var fjärde vecka för olika grupper för olika lopp.
 • Instruktionsfilmer om träning, teknik, prylar, valla, inspiration m.m. Uppdateras kontinuerligt.
 • Artiklar och bilder för bästa möjliga instruktion. Uppdateras kontinuerligt.
 • Podcast att lyssna på om kommande träningsperiod. Ny pod varje fyraveckorsperiod.
 • Läger och träningsdagar till förmånliga priser exklusivt för adepter.Rullskidor/barmark i Borås sön 9 maj 2019 (preliminärt). 800 kr för en heldag med teknikträning, lunch, föreläsning och videogenomgång.
  • Rullskidor/barmark i Stockholm sön 8 sep 2019 (preliminärt). 800 kr för en heldag med teknikträning, lunch, föreläsning och videogenomgång.
  • Skidläger i Orsa Grönklitt 28 nov – 1 dec 2019. 3500 kr för boende, spårkort, instruktioner, föreläsning och tre måltider per dag från tors middag till sön lunch.
 • Förmåner från våra utvalda partners. Rabatter och annat nyttigt.
 • Möjlighet att köpa snygga tränings- och tävlingskläder till bra pris.
 • Sluten Facebookgrupp för våra adepter för att sporra varandra.
 • En härlig känsla av ett sammanhang och vetskap av att man gör rätt i träningen!

Läs mer: www.wickstromcoaching.com

Anmälan: www.wickstromcoaching.com/anmal-dig-har/

Officiell Vasaloppscoach logga 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Träningsprogram för Vasaloppet

 1. M skriver:

  Hej, antingen står det fel här eller så står det fel på hemsidan.

  Här skriver du “få 16 veckor till priset av 4”
  På hemsidan “få 16 veckor till priset av 12”

  Vad gäller?

Kommentarer är stängda.