Vasalöparens träningsprogram för Vasaloppet med Oskar Svärd

För att komma snabbare till Mora, klicka här.

Idag kommer årets fjärde och sista nummer av Vasalöparens ut. Eftersom jag skrivit många av artiklarna och korrekturläst hela tidningen åtminstone ett par gånger tittar jag mest på bilderna när den väl kommer i brevlådan. Men det är alltid som dagen innan julafton precis innan man får se den i tryckt form: spännande och skitkul!

Erik i skejtaction. Foto: David Erixon, http://www.erixonfoto.se

Oskar Svärd och jag har tillsammans gjort ett träningsprogram för Vasaloppet som visats sig vara mycket populärt, vilket naturligtvis glädjer oss.

Att göra generella träningsprogram som passar alla är svårt. Därför utgår jag mycket från personens livssituation, träningsbakgrund, mål, träningspreferenser och motivation när jag gör individuella träningsprogram. Är du Vasaloppsåkare och du känner att du vill komma till Mora en timme snabbare eller klättra från exempelvis led 5 till 3, läs mer under fliken “Personlig träning“.

Redigerat 111204

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vasalöparens träningsprogram för Vasaloppet med Oskar Svärd

  1. My skriver:

    Jag hade faktiskt som en av mina idéer att åka vasaloppet som projektarbete, dock var alla platser redan slut så det blev något helt annat istället. Men vasaloppet känns ändå som en sådan grej man vill göra, kan tänka mig att det krävs en hel del träning på skidor först dock 😛

Kommentarer är stängda.