Kalla tar 57,5 kg i bänkpress – Maria Rydqvist 67,5 kg

Det är inte ofta det svenska längdskidslandslaget avslöjar resultat från konditionstester, träningstävlingar eller styrkemätningar. Jag tycker det är skittråkigt, man vill ju mäta sig med de bästa!

Men samtidigt förstår jag varför: ett bra resultat ger åkaren (onödigt) höga förväntningar, ett dåligt resultat kan starta ett mediadrev. Men jag tycker ändå att man borde “läcka” lite mer, som inspiration för oss dödliga.

Men i samband med gårdagens okynnessurfande hittade jag en filmsnutt på Expressens webb-TV där Charlotte Kalla 2.45 min in i videon berättar om hennes rekord i bänkpress: 57,5 kg.

MEN: DET FINNS FLER STARKA TJEJER I SKIDLANDSLAGET. MARIA RYDQVIST, EN FANTASTISKT TREVLIG OCH GLAD TJEJ FRÅN SMÅLANDSSTENAR, KOM 6:A I VM I OSLO EFTER ATT HA BLIVIT MAMMA ETT HALVÅR TIDIGARE. HON KOMMENTERADE NYSS DETTA INLÄGG OCH MEDDELADE HENNES REKORD: 67,5 KG. SATT DAGEN INNAN WILDA KOM TILL VÄRLDEN! 67,5 KG ÄR EN HEL DEL. OCH KUL MED NÅGON SOM BJUDER PÅ SIG SJÄLV!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Styrka, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Kalla tar 57,5 kg i bänkpress – Maria Rydqvist 67,5 kg

 1. Maria skriver:

  67,5 kg. Slaget den 23 Juli 2010 kl 19.00.

 2. Löwet skriver:

  Vad tar Erik Wickström då?

  • Erik Wickström skriver:

   80 kg en gång, men idag kanske 70 kg.

   Nå, någon fler som vågar bekänna? Jag tror snygge-Marcus tar 110 kg. Jättarna Samuel Norlén och Alexander Westberg lär väl ta typ 200 kg var.

   • Löwet skriver:

    Kan erkänna att jag tagit 130 kg men jag hade hellre skrutit om att jag sprungit milen under 33 minuter eller är det sub 32 du tom har sprungit Erik?

Kommentarer är stängda.