Bilder König Ludwig Lauf

Det känns bättre idag. Pappa och jag kom hem vid kl. 00.30 igår så jag gäspar ganska högt fortfarande.

TACK SÅ JÄTTEMYCKET för all pepp via kommentarer på bloggen, mejl, SMS och telefon! Jag var egentligen inte så missnöjd med vad som hände mitt eget lopp, jag vet att jag “har mycket på gång” i mig. Stakningen och skidorna går riktigt bra.

Det var tyckte jag tråkigt var ju att jag fällde två killar i en situation som jag själv förvållade. Men de hann tydligen upp till tätklungan snabbt igen, så det känns bra. Den ena pratade jag med på telefon och den andre skrev en kommentar på bloggen. Bilderna nedan är från både riktigt kamera och mobilkamera.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.