Anmäld till Sjömarksloppet

Efter Göteborgsvarvet en gång förra decenniet

Efter Göteborgsvarvet en gång förra decenniet

Sedan 2006 har jag haft alldeles för många löpskador som kommit slag i slag. Just nu är det en sätesmuskel som bråkar. Men läkaren har sagt att det är fritt fram att springa så länge det inte gör ont. Och den senaste tiden har det inte gjort ont, så jag har sprungit 1-2 gånger i veckan sedan en knapp månad tillbaka. Innan dess hade jag ett totalt uppehåll från löpningen i över 4 månader.

Att springa Göteborgsvarvet i maj (vilket jag gjort 8 gånger tidigare, som bäst 35:a på tiden 1:13:13) finns inte på kartan. Men för att få en nummerlapp på bröstet tänkte jag ställa upp i ett lokalt lopp som min gamla fotbolls- och pingisklubb arrangerar: Sjömarksloppet 10 km asfalt/terräng.

Anmäl dig du också! Läs mer här. Sjömarken ligger ca 7 km väster om Borås.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.